Jeep Safari Challenge

Pris: 6500 kr per bil exkl. moms (650 € per car excl. VAT)
Priset är ett cirkapris beroende på antal och rutt.
Extra: Korg med dricka, energybars, frukt och nötter. Pris på förfrågan.

Tid: Halvdag

Utmana ditt team!

Jeep Challenge är en spännande och rolig aktivitet som ger er en chans att uppleva de vackra Mallorca-bergen. Genom att använda kartor, frågeformulär och utmanande uppgifter kommer lagen att utmana varandra.

Med hjälp av jeepar och en karta kommer lagen att dirigeras till spännande platser runt Mallorca. De kommer att bli utmanade med olika frågor och uppgifter. Dessa uppgifter och frågor kan ordnas så att det passar företaget. Vi kommer att ordna ”tävlingen” efter dina önskemål. Utöver utmaningen kommer de också att njuta och utforska den vackra naturen i Mallorca och dess spektakulära berg. Serra de Tramuntana.

Jeeparna parkeras vid hotellet. Lagen får koordinater till olika destinationer. Väl på plats kommer lagen att utföra en utmaning där resultat ska rapporteras i form av en bild eller video med mobilkamera och sedan efter avslutad ”uppdrag” som skickas till huvudkontoret. Extra poäng ges för kreativitet och effektivitet. Utöver detta har alla ett frågeformulär med frågställningar och kluriga övningar att lösa under resans gång.

Energikit kommer att förberedas (läsk och frukt) i varje bil.

Jeep Safari slutar på hotellet eller på en bodega där gruppen kommer att smaka på några lokala viner och ha en fin picnic lunch.

Jeep Safari Challenge

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin