Matchracing - Segling

Pris: På förfrågan. Minimipris 15000 kr exkl. moms (Minimpris 1500 € excl. VAT)
Priset är ett cirkapris beroende på antal och båttyp.

Värt att veta om Segling / Matchracing:

  • En skeppare finns på varje båt
  • Vi förser er med sjöställ och flytväst
  • Passar grupper på 6-60 personer
  • Båtarna vi seglar är J80 och M32-katamaraner

En rolig och spännande upplevelse där lagarbetet verkligen sätts på prov!

Matchracing är en grymt kul aktivitet att uppleva! Det är fartfyllt och ställer höga krav på hela besättningen. Snabba beslut måste fattas och samarbetet ombord är direkt avgörande i varje litet moment. En dålig start eller en missad inskotning kan räcka för att förlora ett race, så tight är det! Alla kan delta oavsett ålder, fysik eller kön.

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå.

Matchracing innebär att 2 besättningar ställs mot varandra i ett intensivt race på ca 15-20 min. Beroende på hur många lag som deltar utformas ett program där alla får segla lika många matcher. Då man endast har en konkurrent på banan blir det ofta täta drabbningar som växlar mellan anfall och försvar. Först över mållinjen är vinnare och ”there is no second!” citat Signal-Master, British Navy, 1851 under tävlingen som idag heter Americas Cup.

Matchracing ADRENALIN med M32 båtar
För er som vill testa en av de allra senaste och mest innovativa matchracingbåtarna just nu erbjuder vi segling med M32 båtar. Detta är en adrenalin och high speed upplevelse som passar de företag som vill uppleva något utöver det vanliga.

Matchracing - Segling

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin