Mountainbike

Pris: Ca 1200 kr per person (exkl. moms)
Priset är ett cirkapris baserat på antal och plats för genomförande. Minimipris 12 000 kr (exkl. moms).

Värt att veta om Mountainbike:

  • Rutten läggs upp efter er nivå
  • Fungerar under vår/sommar/höst
  • Passar grupper på 10-40 personer

Kulle upp och ner

Med moutainbike erbjuder vi entingen en häftig aktivitet med tuff terräng eller en härlig motionsrunda för att upptäcka platser man inte trodde fanns.

Cyklarna kan även dyka upp som transportmedel i ett större arrangemang. Cyklarna kommer från TREK som är världsledande när det gäller Mountainbikes.

Ett tuffare alternativ:
Vi ger oss ut i naturen som bjuder på en tuffare terräng med skog, sten och backar. Det kan också bli nödvändigt att bära cykeln. Längs vägen dyker det upp olika uppdrag som ska lösas. Här rekommenderas ett energikit med t.ex. sportdryck, kexchoklad och frukt. Givetvis sätter kunden nivån på arrangemanget.

Ett lättsammare alternativ:
Vi ger oss ut på en härlig tur längs ängar och vatten där vi upptäcker vilken vacker natur vårt land har att bjuda på. Vi tar oss till spännande platser och om man önskar, lägger vi in olika uppdrag som ska lösas. En god picknick brukar vara trevligt att ha med sig.

Om man önskar kan vi lägga upp cykelturen på så vis att man ska finna positioner med hjälp av en GPS alternativt karta. På positionerna kan det finnas obemannade eller bemannade övningar som ni ska genomföra.

Mountainbike

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin