Mission Impossible

Pris: Ca 850 kr per person (exkl. moms)
Priset är ett cirkapris beroende av antal och destination.

Värt att veta om Mission Impossible:

  • Övningarna anpassas efter platsen
  • Passar grupper på 40 – 500 personer

Mission Impossible – När det omöjliga blir möjligt!

Mission Impossible är ett avancerat teamspel där lagen med hjälp av modern teknik, kommunikation och samarbete ska uppfylla kraven för att bli fullvärdiga S.B.I.A agenter.

Mitt under er konferens så stormar en man iklädd rånarluva in i er lokal. Några sekunder efter rusar 4 S.B.I.A agenter in i lokalen och brottar ner mannen. Efter mycket tumult och en intensiv brottningsmatch så bär agenterna ut mannen. När tumultet har lagt sig går en av våra instruktörer upp på scenen och informerar om dagens Mission Impossible.

Här handlar det om tävling och samarbete på hög nivå. Övningarna är mer eller mindre utmanande och gruppen tvingas till samarbete för att lyckas. Varje grupp kommer att starta från olika utgångspunkter men har samma mål med sin operation.

Grupperna kommer även att vara utrustade med kartor där vissa platser och positioner är utmärkta. Det team som lyckas bäst på övningarna kommer förstås ha ett bättre utgångsläge för att kunna lösa det omöjliga.

Exempel på övningar:

  • Valvet – Inuti valvet finns ett microchip som ni vill åt, men det vaktas av laserstrålar. Bryts en stråle så går larmet. Arbeta som ett lag och lös uppgiften på bästa möjliga sätt.
  • Rib Mission – Hjälp vår Ribförare att navigera till en koordinat i vattnet. Håll koll på kursen och er fart för att hitta rätt!
  • Mainframe – Nere i ett schakt finns en dator med problem som ni måste knäcka. För att komma åt datorn måste ni fira ner en lagmedlem i schaktet och hålla honom ovanför marken för att inte utlösa några larm.

Mission Impossible

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kategorier ,