Passion is our guide!

I had a happy start of my day today.

A friendly mail that made me smile and also made me proud.  This morning I opened my mail at quarter past seven. The first mail was from a former guide of Stora Blå Båstad. And this smiling boy I´ll never forget. He´s one of a kind. Our clients absolutely loved his way of being. Even our own crew got inspired by this young smiling boy. He was at this time 16 years ”young”. Now, a few years  has passed and he send me this mail that made me smile for the rest of may day. This is a great proof of how important it is to have the right people in your team and also how much Stora Blå will inspire the staff to grow and continue their life journey as a good citizen of the planet earth!! Passion is our guide.

Below you can read Gustavs mail and how it is to work with us. I am sure that our roads will cross again.

”Tjena Stefan! Hoppas det går bra för er på Mallorca! Ni verkar ha expanderat riktigt rejält därborta!

Jag jobbade en hel del för Er innan jag började plugga i Stockholm för två år sedan, med allt från klätterväggen till J80 och en massa roliga event. Tyckte det var superskoj och njöt verkligen varje gång jag kom till jobbet! Vill tacka för de fantastiska möjligheterna jag fick och den riktigt goa stämningen! Är på utkik efter arbete i sommar och undrar om ni behöver hjälp? Det kan vara precis vad som helst, båtrenovering, matchracing, klättervägg, you name it! I’m on it! Till skillnad från när jag jobbade förut på Stora Blå så har jag nu snart två års utbildning från Handelshögskolan i Stockholm, så kan även göra lättare ekonomiarbete, försäljning, marketing, eller spåna efter nya idéer som går i hand med er affärsidé som jag tror företag behöver mer utav, eller ja, precis där du behöver mig! Arbetade även förra året på Amerikanska Ambassaden så engelskakunskaperna har jag också vässat! Chansar nu när jag skickar detta mejl men jag kanske jag har tur? I så fall kan jag gärna jobba så mycket ni bara kan erbjuda under Juni månad och även Augusti! Skulle ni dessutom behöva hjälp från någon på plats i Stockholm, så är jag superflexibel här och kan i princip jobba när som helst! Hoppas jag fick mailaddressen rätt! Hittade nämligen ett mail från Er långt tillbaka i tiden som jag sparat.
 
Slå en signal  eller maila om ni behöver en taggad arbetare!
  
Med vänliga hälsningar
 
Gustav Nadrowski Olsson”
Ser fram emot att hjälpa er i  sommar och önskar er stort lycka till!